Mi??? nem akármilyen szálloda került Orbán Viktor vejéhez - Bűnügyi....



Az évek óta rendőrségi és bírósági kényszerintézkedés alatt álló mátraházi szállodát csak úgy adják-veszik a NER csicskái. Miután Mészároshoz került, a stróman állami pénzből kipofozta, majd továbbpasszolta Tiborcznak.

Hiába költözött az ország királylánya és férje Marbellába, a Tiborcz-féle szállodabirodalom terjeszkedése egy pillanatra sem torpant meg: egy spanyol, két osztrák és egy budapesti hotel megvásárlása után bejelentették, hogy a BDPST Hotel Management Kft. megszerezte a Mátraházán található 4 csillagos Lifestyle Hotel Mátrát.
Orbán strómanjával sokat bizniszel Viktor veje: ez már a harmadik szálloda, ami Mészárostól Tiborczhoz került.

A Lifestyle üzemeltetése az elmúlt években a Hunguest szállodalánchoz tartozott, ami tavaly egy 820 millió forintos támogatáshoz is hozzásegítette a hotelt, miután a Magyar Turisztikai Ügynökség 17,7 milliárd forintnyi vissza nem térítendő állami forrást osztott ki a Mészáros-érdekeltségű szálláshelyeknek – írja a 24.hu.

Miközben a költségvetés támogatja a felújítását, és NER-nagykutyák pingpongoznak vele, a mátraházi hotel évek óta bűnügyi zár alatt van.

A lap emlékeztetett: a szálloda a Quaestor érdekeltsége volt, és 2015-ben, amikor a brókercég hatalmas botrány közepette becsődölt, annak ingatlanjait zár alá vette a rendőrség, hogy ne tudjanak túladni rajtuk. Aztán hipp-hopp, az épületet 2018-ban egy Lölőhöz közeli cég szerezte meg. Hogyan?

A hotelzsákmányoló manőver nagyjából úgy mehetett végbe, ahogy Mészárosék a felszámolás alá került cégekből válogatva építették a felcsúti birodalmat: módszeresen, lépésről lépésre, több cégen keresztül – persze erre csak az képes, aki akkora dollármilliárdos, mint Mészáros Lőrinc. Sőt,
Magyarországon csak a közpénzzel kitömött Orbán-stróman képes ilyen üzleti trükkökre.

A lap úgy tudja, hogy a bedőlt brókercéghez tartozó hotelnek nem volt köze bűncselekményekhez, ezért valószínűleg senki nem fogja visszakövetelni azt az új tulajdonostól, Orbán másik kedvenc milliárdosától, Tiborcz Istvántól.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....