Kitört a botrány: nem akármit vásárolt Tiborcz István Mészáros Lőrinctől


Tovább bővítette nemzetközi befektetését Tiborcz István. Orbán Viktor veje ezúttal Mészáros Lőrinctől vásárolt, hogy cégével, a BDPST Grouppal Ausztriában is megvesse a lábát.


A BDPST Group folytatta dinamikus szállodapiaci terjeszkedését, miután megvásárolt egy 43 és egy 91 szobás, az ausztriai muraui sírégióban található hotelt tulajdonló céget – közölte a cég.

A megvásárolt hotelek üzemeltetését a cégcsoport hotelmenedzsmenttel foglalkozó leányvállalata, a BDPST Hotel Management végzi már október óta. A szállodák a szükséges előkészületek után a tervek szerint decemberben nyitnak ki újra – szúrta ki az mfor.hu

A Relax Hotel egy pályaszállás, amely 91 szobával 4 csillagos színvonalon csábítja a vendégeket. Szolgáltatásai a többi között: étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitness, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló. Az Alpenblick Hotel pedig a település egyik első szállodája: 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyek 2019-ben lettek felújítva, ráadásul a környék első szállodája. Négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt. A hotelek jelenleg zárva vannak, de a nyitásukra készül a BDPST Hotel Management.