Hogy mi? - Kést rántott egy nyugdíjas Orbán Viktor születésnapi miséje után


Csupa keresztényi szeretetből.

Mint ismert, Orbán Viktor a múlt héten ünnepelte 60. születésnapját. A budapesti hálaadó mise után

egy templomból kilépő idős nő rátámadt egy demonstrálóra.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség most eljárást indított.

Május 31-én tartották meg a szokásos hálaadó szentmisét Orbánért a Március 15. téren található Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániában.

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint egy ellenzéki aktivista éppen a szentmise után feszítette ki transzparensét az Erzsébet hídra, amit a templom kapujából kilépve lehetett látni. A táblára az alábbi feliratot írták:

„Istenünk, ments meg minket az orbáni bűnbandától!”

A férfinak többen is beszóltak, volt, aki bemutatott neki, egy idős hölgy pedig odáig is elment, hogy elvágta a molinót tartó madzagot egy késsel. Arra a felvetésre, hogy mi történne, ha mondjuk a férfi pólójára lenne írva a felirat, úgy felelt:

„Igen, azt kellene, bele kellene szúrni a kést.”

Az aktivista arról számolt be, hogy az idős nő kijelentését egy közelben lévő rendőr is hallotta, viszont ennek ellenére is csak rongálás miatt indult eljárás. A felvételen az látható, hogy csak a szerencsének köszönhető, hogy a transzparens nem zuhant rá valakire, a hírek szerint nem sérült meg senki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közölte, „a rendelkezésre álló adatok szerint fenyegetés nem történt, erre utaló kijelentést a bejelentő sem tett.”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....