Orbán: Az árulóknak az árulók sorsa jut majd

# Orbán Viktor Budapesten tartott beszédet a nemzeti ünnepen

Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a nemzeti ünnepen a beszédét, ami fél órán keresztül tartott, és párezer ember volt jelen. Az eseményen Orbán arra figyelmeztetett, hogy az árulóknak az árulók sorsa jut majd.

## Tüntetés és Az Ellenzék Reakciója

Délutánra Magyar Péter is tüntetést szervezett, miközben több ellenzéki párt is megemlékezéseket tartott a nemzeti ünnepen. Az ellenzék hevesen reagált Orbán beszédére, melyet "bomlott elméjű" miniszterelnöki "üres magyarkodásnak" neveztek.

## Momentum Mozgalom

A Momentum elnöke, Donáth Anna, úgy vélekedett, hogy Orbán beszéde "totális valósághamisítás", és kritizálta az ország gazdasági és jogállami helyzetét is. Szerinte Orbán nem tett semmit az ország problémáinak megoldása érdekében.

## Demokratikus Koalíció (DK)

A Demokratikus Koalíció (DK) röviden reagált, mondván, hogy Orbán Brüsszel elfoglalásáról álmodik, miközben még Budapestet sem sikerült neki megtartania. Az ő álláspontjuk szerint Orbán Viktor a pedofilok oldalán áll, és ígérik, hogy ki fogják söpörni az állítólagos "orbáni pedofilhálózatot".

## Párbeszéd - Zöldek

A Párbeszéd - Zöldek is élesen kritizálta Orbán beszédét, amit "uszítónak", "paranoidnak" és "méltatlannak" neveztek. Szerintük Orbán politikája politikailag megbukott, és a miniszterelnök maga is hasonlít egy "megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra".

Az ellenzéki reakciók egyértelműen kritikusak voltak Orbán Viktor beszédére és politikájára. A viták és az éles ellentétek folytatódnak, miközben a politikai helyzet Magyarországon továbbra is feszült marad.