Tóth Gabi úgy érzi most vált igazán felnőtté - vett ugyanis egy házat, aminek kemény volt a hitelügyintézése...

Az énekesnő Tóth Gabi a Blikk interjújában beszélt válásáról és az elmúlt időszak nehézségeiről. Tavaly év végén hivatalosan is elvált Krausz Gáborról, és az interjúban elmondta, hogy a válás oka az volt, hogy rájöttek,

"mint férfi és nő nem tudnak együtt működni".


Tóth Gabi azt is kifejtette, hogy egy idő után belátta, kislányuk, Hannaróza fejlődésének nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett.

Az énekesnő azt állítja, hogy sokáig küzdött a kapcsolatukért, de végül úgy érezte, az érdeklődési körök és az értékrendjük különböző, és gyerekük születése után vált egyértelművé számára, hogy nem tudnak harmonikusan együtt élni. Tóth Gabi kijelentette, hogy "túl gyorsan történt minden", és talán előbb jobban kellett volna egymást megismerniük.


Az énekesnő az év citromdíjasának választotta 2023-at, mert ebben az évben érezte, hogy igazán felnőtté vált. Tavaly vett egy házat, és az ezzel járó kötelezettségek, mint a hitelügyintézés, komoly kihívást jelentettek számára. Tóth Gabi arról is beszélt, hogy új kapcsolata Papp Bence Máttal nem volt a válás miatt, és tagadta a pletykákat egy esetleges viszonyról.

Új kapcsolatukról azt mondta, hogy hasonlóan gondolkodnak az életről, a világról, a hitről, a népzenéről és a gyökerekről.