Vége: a magyar rendező elhagyja Magyarországot - a politikai miatt, és azért, amit a rendőrök a gyerekeivel tettek

Hogy miért megy el Magyarországról? Persze a politika miatt. A műsorban elhangzik, egyszer ő már hazajött Amerikából, hogy itthon lehessen, és „szeretem ezt a helyet még most is. De eljött az a pillanat, amikor elindulok.” Amikor Alinda ezután az okokról kérdezi, egy mondaton belül elhangzik az a két dolog, ami aztán a csaknem egyórás beszélgetést meghatározza.



- Azért indulok most, mert... Mindennek az eredője ez a február 5-i dolog. Amit megelőzött az, hogy én eljöttem az SZFE-ről... A kettő nagyon szoros összefüggésben van... – mondta Szász, akinél aznap házkutatást tartott a rendőrség. A gyerekeit is kihallgatták, s ez nagyon megviselte, soha nem fogja elfelejteni. „A gyerekeimben olyan nyomot hagytak, amit nem tudok elmondani, és nem elfelejthető” – mondta Veiszer Alindának.

A februári rendőrségi akció komoly lökést adott Szásznak, hogy elhagyja az országot.

- Nem úgy megyek Amerikába, hogy nyitott ajtók várnak, és azon csak át kell menni, hanem egy ismeretlen világba megyek. Sok barátom van, ismerőseim, ők visszavárnak, segítenek, ahol tudnak. De nincsenek szerződéseim, gyakorlatilag munkát keresni megyek – idézte Szász Jánost a Telex.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-