Erős videót tett közzé a rendőrség egy magyar bűncselekményről - alig hisszük el amit látunk...

Mérsékelten érdekes, a magyar hétköznapokból nem kirívó bűncselekményről számolt be a 24.hu: a gyanú szerint három alak valami elszámolási vitába keveredett egy negyedik alakkal, akit állítólag megvertek, fogva tartottak, és több milliós kocsija átruházására kényszerítettek. Jó, van ilyen, a három gyanúsított letartóztatásban van, majd valami lesz, tényleg nem túl érdekes.

Ami érdekes, vagyis inkább a vizuális történetmesélés szempontjából figyelemreméltó, az a videó, amit a rendőrség a hírhez mellékelt.

A Pörgős nap című felvételen a rendőrök határozott léptekkel hatolnak be egy autószerelő-műhelynek látszó, több helyiségből álló helyre.

A csapat egyetlen nő tagja láthatóan divatérzékeny, és a Kardashian-vonalat követi: a testhez simuló nadrág és a kamugucci dzseki egész furcsán, mégis erőteljesen rezonál a pisztolytáskával és a határozott fellépéssel.

Az abroncsok és felnik tengerén átgázoló csoporttal tartó videós egészen közeli felvételeket készít az alkatrészekről, ám a távoli képeken felbukkanó tájidegen tárgyak teszik végül emberivé a helyszínt. A terem közepén álló fridzsider, a társaitól elszakított, százast talán már sosem látó bevásárlókocsi és a kopott pokróccal letakart, masszírozófotelnek látszó valami emlékeztet arra, hogy a világ nem csak autóalkatrészekből áll.

A hosszas szemlélődés után visszakerül a fókusz a rendőrnőre, aki a polcon kotorászik, és valamiket talál, hogy aztán egy huszárvágással a letartóztatott férfire irányuljon a figyelem, akit végül egy vélhetően rendőrségi folyosón kísérnek valahova - talán kihallgatásra. A végén emlékeztetnek, hogy itt valami autóalkatrészes dologról van szó, és a gyanúsított olajfoltos, megbilincselt kezeivel zárják a Pörgős nap című videót.

Íme.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen