Robbant a hír: Pedofília miatt köröz a rendőrség egy magyar politikust


A férfi országgyűlésiképviselő-jelölt is volt.

A rendőrség körözést adott ki ped*of*ília gyanúja miatt Kovács Gábor, az LMP korábbi Somogy vármegyei elnökségi tagja ellen – tudta meg a Blikk. A 67 éves férfi korábban önkormányzati képviselő, 2014-ben és 2018-ban pedig országgyűlési képviselőjelölt is volt.

A férfi a 2014-es választáson még a Negyedik Köztársaság nevű minipárt képviselőjelöltjeként indult, három évvel később pedig már az LMP mutatta be őt mint a párt parlamentiképviselő-jelöltjét. A párt weboldalán Kovács a Somogy vármegyei szervezet elnökségi tagjaként szerepel.

Kovács Gábor, a pe*dof*ília miatt körözött politikus. Fotó: police.hu

Kovács háromgyermekes édesapa, MBA közgazdász végzettséggel rendelkezik, jelenleg pedig ingatlanértékelőként dolgozik. Két cikluson át, 1994-től 2002-ig volt Nagyatádon önkormányzati képviselő, de a későbbiekben is indult független jelöltként.

Az LMP 5 évvel ezelőtt nagy erőkkel támogatta a képviselő indulását, azonban 2018 januárjában visszaléptette őt. Az okokról akkor nem adtak tájékoztatást.

A Blikk megkereste az LMP Kovács Gábor ügyével kapcsolatban. A párt arról nyilatkozott, hogy a férfi 2017. december 8-án kilépett a szervezetből.

A Somogy Vármegyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen szexuális visszaélés bűntette miatt folytat nyomozást. „A bűncselekménnyel gyanúsítható férfi ellen a hatóság elfogatóparancs adott ki, az eset körülményeiről és a nyomozás részleteiről bővebb információval nem szolgálhatunk” – írták.

(Blikk nyomán)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....