Úristen! - Nem vitték haza a betegszállítók az epilepsziás férfit, most holtan találtak rá az erdőben

Az ötvenéves férfinak nem hagyták, hogy a kocsiban cigizzen, ezért inkább kiszállt.

Kutyás fiatalok találták meg egy férfi holttestét Gánt külterületén, egy Vérteskozma melletti erdőben és bár a boncolás eredménye még nem ismert, feltételezhető, hogy fagyhalált szenvedhetett az illető, ugyanis egy szál ingben találtak rá. Az 50 éves férfit családja azonosította be, így derült ki, hogy arról az emberről van szó, aki november közepén tűnt el Oroszlányból – írja a Blikk.
Ferencet epilepsziás roham miatt szállították Kisbérről a tatabányai kórházba, majd másnap betegszállítóval kellett volna hazamennie, de útközben eltűnt és nem is tért haza, családja pedig a rendőrségnek is bejelentette eltűnését. A Blikk kereste az ügyben az Országos Mentőszolgálatot, akik azt írták, bár az őrzés nélküli betegszállításokat nem ők, hanem megbízott cégek végzik, ebben az esetben a betegszállító jelentette, hogy a férfi útközben a kocsiban akart rágyújtani. A mentők válasza szerint a személyzet ezt nem engedélyezte, de felajánlotta, hogy ha a férfi kiszáll a kocsiból, hogy cigizzen, megvárják és visszaszállhat, ő azonban kiszállt, majd önkényesen távozott.

A szállítással megbízott Keleti Sanitas Kft. ügyvezetője, Csák Zoltán korábbi elmondása szerint az azóta holtan megtalált férfi a hátsó sorban dühöngeni kezdett, majd a jármű belsejében rágyújtott, majd a sofőr figyelmeztetése után közölte, hogy inkább kiszáll. Állítása szerint munkatársai értesítették a mentőszolgálatot, akik megerősítették, hogy kitehetik korábban a beteget. Így otthonától mintegy harminc kilométerre, Oroszlányban szállt ki, ahol térben és időben tájékozott volt Csák szerint, ezért nem érezte cégét felelősnek az ügyben.

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....