Botrányos Volner terv: durva dolgot lép ha az ellenzék legyőzi Orbánt

Mindent megtesz, hogy az ellenzék ne kormányozhasson.

Interjút adott a Magyar Nemzetnek Volner János korábbi jobbikos képviselő, jelenleg egy saját nevét viselő mikropárt politikusa, amelynek során arról beszélt, vannak beépített emberei a Jobbikban. Azt mondta, abban az esetben,

ha az ellenzék nyerné a választásokat, néhány jobbikos átállna hozzá, és megakadályoznák, hogy új kormány alakuljon

az ellenzéki pártok képviselőivel.

“Én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra,hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége”

— jelentette ki a politikus, őszintén beismerve, hogy felülírná a választások eredményét.

Volner azt mondta, nem fogja hagyni, hogy hatalomra jusson a baloldal azzal a párttal, ami az ő segítségükkel került 2010-ben parlamentbe. Szerinte a Jobbik azóta elárulta a nemzetet.


Arról beszélt, a pártból való kilépések a választás után lehetnek, miután a beépített emberei megkapták a mandátumot. Abban az esetben, ha az ellenzék nem nyerné meg a választást az érintett politikusok “alvó Volner-ügynökként” maradnának a Jobbikban.

A politikus felidézte, ez nem lenne egyedi eset, ugyanis közvetlenül a 2019-es önkormányzati választások előtt négy jobbikos képviselő kilépett az ellenzéki szövetségből, jelentősen hozzájárulva a jachtos sz*xbotrányba keveredett — és nem sokkal később lemondott — Borkai Zsolt újabb győzelméhez.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....