Az új kormánynak lesz a feladata, hogy sorra vigye a bíróság elé a kormánypárt tolvaj politikusait, strómanjait, családtagjait.

KORRUPCIÓ NEM SZÁMÍT

Nemzetmegvezetőnk váratlan, nem előre megbeszélt kérdést kapott a Kossuth rádió mikrofon állványától. Arról az ellenzéki kritikáról érdeklődött a riporter, hogy Magyarország ismét rükvercbe ment a korrupciós ranglistán, holtversenyben az utolsó helyen vagyunk az unióban Bulgáriával.
Válasz - "Ha igazak lennének a vádak, nem lenne ilyen sikeres a magyar gazdaság, nem élnének ilyen jól az emberek.

Ha igaz lenne, amit a baloldal mond, hogy lopunk, nem ez lenne, a sikeres fejlődés cáfolja a korrupciós kritikákat. Egy korrupciótól szenvedő ország nem előre megy, Magyarország viszont előre megy“...

Völner ügyéről, Schadl végrehajtói botrányáról, Simonkáról, Boldogról nem esett szó. Arról sem, hogy a korrupció bűncselekmény, pénzt von el a gazdaságtól, növeli az inflációt, a rosszabbik termék győzelmét jelenti a minőségi felett.

A korrupciós helyzetet súlyosbítja, hogy a koronavírus-járvány kitörése óta a kormány keveset fordított szociális válságkezelésre, miközben a járványt számos esetben használta ürügyként a jogállami kulisszák lebontására, valamint a kormányközeli oligarchák kistafírozására.
Ürügyként használják fel a járványt annak érdekében, hogy még inkább helyzetbe hozza a haveri köröket.

Bukásuk után az új kormánynak lesz a feladata, hogy sorra vigye a bíróság elé a kormánypárt tolvaj politikusait, strómanjait, családtagjait.

Ellenzéki összefogás: 2022





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....