Nem akárhol nyaralt Novák Katalin - mutatjuk kiknek beszélt Magyarország sikereiről

Elmeséli nekik, hogyan sikerült a munkát Magyarországon a középpontba helyezniük.

Novák Katalin Magyarországot népszerűsítő körúton jár, Közép-Európa után most Dél-Amerikába vitte útja, jelenleg Brazíliában van.

“Brazíliába azért hívtak meg, mert hosszú évek óta figyelemmel kísérik, miként segíti Magyarország a családokat.

Érdekli őket, hogyan sikerült a gyermekvállalást, a gyermeknevelést és a munkát a középpontba helyeznünk”

— írta Facebook-oldalán az államfő.

Tájékoztatott arról is, hogy találkozni fog majd a hírhedt brazil elnökkel, Jair Bolsonaróval, Sao Paolóban kint élő magyarokkal, valamint diákokkal is.

“Brazília a világ egyik legnagyobb országa, gazdasági erejét mutatja, hogy tagja a G20-nak, miközben Kínával, Oroszországgal, Indiával és Dél-Afrikával alkotja a BRICS-országokat,

melyek a Föld népességének közel felét képviselve erősítették meg szövetségüket néhány hete. Brazíliavárosban Jair Bolsonaro elnökkel tárgyalok majd, de az első állomás Rio de Janeiro, ahol egy haditengerészeti központot látogatok meg, majd diákokkal és kint élő magyarokkal is találkozom. Sao Paoloban is együtt leszek a kint élő magyar közösséggel, majd a családok magyarországi támogatásáról és annak eredményeiről tartok előadást. Boa tarde Brasil!”

— összegezte.

Az elnökké választása után Novák Katalin a Telexnek adott interjút, amiben azon túl, hogy említette már ezt a brazil utat arról is szó volt, hogy van egy kapu a Sándor-palota és a Karmelita között, így Orbán Viktorral könnyen át tudnak ugrani egymáshoz, valamint, azt is mondta akkor, hogy a Pretty Woman című örök klasszikus az egyik kedvenc filmje.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....