Óriási a találgatás: Orbán Viktor órákon keresztül tárgyalt Pintér Sándorral


A miniszterelnököt mélyen megrázta valami.

Oktatási kérdésekről, elsősorban a gyerekek genderideológiával szembeni védelméről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök pénteken több órán keresztül Pintér Sándor belügyminiszterrel és a kormány több tagjával illetve államtitkárával a Karmelita kolostorban

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Közösségi oldalán a kormányfő azt írta: az óbudai iskolában történtek szülőként megrázták és felháborították.

Reggeli rádióinterjújában a kormányfő azt mondta: az óbudai iskolában történtek miatt a belügyminisztertől a nap folyamán „nagyon világos választ” vár arra, „hol vannak azok az állami emberek, akiknek az a dolguk, hogy vigyázzanak a gyerekeinkre”.

Hozzátette, „csak akkor tudjuk megvédeni a gyerekeinket a genderideológiával szemben”, ha bemutatjuk a felmerülő veszélyeket, „és itt az államnak kötelessége van”.

„Ez a genderideológia, ez nem egy hülyéskedés. Ez nem egy jópofa marháskodás, hogy lánynak öltözött fiúk, meg fiúknak öltözött lányok bemennek az iskolába érzékenyíteni a gyerekeinket. Ez nem egy ilyen

trendi dumcsi,

hanem ez egy veszély, amivel szemben meg kell védeni a gyerekeinket”

– jelentette ki reggel Orbán Viktor.

A közösségi oldalán este pedig arról írt a kormányfő, hogy az óbudai iskolában történtek szülőként mélyen megrázták és felháborították.

„Politikusként az a feladatom, hogy mindent megtegyek azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő. Ezért ma délután egyeztettem Pintér Sándor belügyminiszterrel. Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!”

– fogalmazott.

(MTI)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen