Videóban szedték darabokra Várkonyit: Te Andi, egyszer ágyba kell ám vele bújni

Már több százezer megtekintésnél jár Youtube-on egy paródiavideó, amelyben Sárosdi Lilla színművész Szörnyella de Frászt alakítva kommentálja Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea újdonsült kapcsolatát.

“Hallom szerelembe estetek Mészáros Viktorral. Ez fantasztikus! Mondtad is minap egy interjúban, hogy számodra a legfontosabb egy férfiban az intellektus. Hát, most beletrafáltál, angyalom”

– nyitotta a videót Sárosdi, majd Mészárost imitálva felidézte a milliárdos egy korábbi nyilatkozatát, melyben egy felcsúti focimeccs eredményét kommentálta kissé együgyűen.

“Na, de, térjünk már a lényegre, mint nő a nővel, ezt négyszemközt kérdezem. De ez érdekel a legjobban. Te Andi, egyszer ágyba kell ám vele bújni. Gondolom, várod már nagyon”

– fejtegette vigyorogva Sárosdi. Hozzáfűzte: persze “lenne az a pénz”, amiért ő is megtenné ezt, végül is “1,5 milliárd USA-dollár ennek a pasasnak a vagyona”, ami

“nagyjából a mi pénzünk, tudod, nekünk, halálba szívatott magyar polgároknak a pénze, közpénz, tudod, nem baj… Spongya rá!”

– mondta.

Sárosdi szerint biztos sokat kell majd “nyelnie” Várkonyinak, de azért kárpótolhatja majd az esküvő, meg a dubaji luxusutak, amelyeken “lesz annyi pezsgő, meg 40-50 éves whiskey-ket fognak elszopogatni, meg több kiló kokaint tömnek az orrukba”, hogy végül is “túl fogja valahogy élni, amikor bebújik Lölő mellé az ágyba, és hozzásimul a forró testéhez”.

“Na, és itt álljunk meg egy pillanatra, a régi barátságunkra való tekintettel. Kérlek szépen, hogy a petting után, de még a behatolás előtt, angyalom, tedd már meg, hogy a fülébe súgod, szerelmem, végleg összeomlott az egészségügyi rendszer, a járványhelyzetben kipusztult fél Magyarország, kérlek, segíts, ennyit tegyél már meg drágám”

– suttogta Sárosdi, majd komolyabb arcra váltott:

“Végül is orvos vagy, vagy nem? Gondolj már egy picit ránk, ott a dubaji luxusszállóban, mielőtt elélveztek”

– zárta a videót a színésznő.

Az alakítást itt tudják visszanézni:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....