Mindenki ledöbbent: Mulatni mentek a tankerületi vezetők a tankerület költségén, miközben az iskolák a rezsiemeléssel küzdenek

Itt kell élned, hogy elhidd.

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzésben számolt be a Klebelsberg Központ (KK) egyik kirándulásáról.

A Klebelsberg Központ szigetvári tankerületének hivatali dolgozói augusztus végén vehettek részt egy csapatépítő kiránduláson. Szállásuk egy harkányi, háromcsillagos hotelben volt, az utazás során egy borkóstolóval egybekötött vacsorán vehettek részt Siklóson.

A kétnapos kirándulás ideje alatt összesen egy 45 perces munkaértekezlet nevezhető szakmai programnak, de volt közben hajókázás a Dráván és ebéd egy halászcsárdában, mindez a tankerület költségére.

“Nyilván, egy ilyen kirándulás költségének sokszorosát teszik zsebre a rendszer nagyurai, de ez az eset nagyon jól példázza, hogyan működik jelenleg ez az ország”

— írja bejegyzésében Hadházy.

A kiránduláson

csak a hivatal dolgozói vehettek részt,

pedagógusok nem, emeli ki a politikus.

“És ha hozzátesszük azt a minapi hírt, hogy a Klebelsberg Központ 15 vezetője összesen 34 millió forint jutalmat kapott tavaly (a tankerületi vezetők prémiumai még nem ismertek), akkor azt kell mondnunk, hogy végtelenül sértő a KK magatartása az egész pedagógustársadalommal szemben”

— teszi hozzá a képviselő.

Hadházy a bejegyzése végén a polgári engedetlenség eszközét és az azzal járó anyagi hátrányt vállaló tanárok irányába mutatott tiszteletre hívja fel a figyelmet.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....