Kirobbant a botrány Matolcsy fia miatt – Közpénzen vett luxusvillában él!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán buktatta le Matolcsy György fiát, aki a független képviselő szerint egy milliárdos luxusvillában él feleségével.

Az ellenzéki politikus képekkel bizonyítja, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének fia, Matolcsy Ádám lakik abban az 1,3 milliárd forintot érő palotában,

melyet a Nemzeti Bank alapítványa vásárolt “kutatóközpontnak”.

Hadházy bejegyzésében kiemeli, hogy Matolcsy Ádámot új feleségének közösségi médiába feltöltött fotói buktatták le, amit “újra otthon” képaláírással osztott meg. A független képviselő szerint jól látható, hogy a képek egy olyan szobában készültek, amely jellegzetes egyedi ablakai alapján kívülről is könnyen beazonosíthatók.

“A luxusvillát 2015-ben az Önök pénzéből vette a Nemzeti Bank alapítványa (leginkább abból a gigantikus nyereségből, amit a devizatartalék forintosításakor szerzett)” – írja bejegyzésében Hadházy, majd hozzáteszi, hogy az ingatlant néhány évvel később eladták, most pedig papíron Matolcsy Ádám barátjának Felis nevű magántőkealapjának érdekeltségébe tartozik.

A független képviselő kiemeli, hogy Száraz István könnyen megvásárolhatta az ingatlant, mivel a cége a Nemzeti Banktól rendszeresen kap milliárdos megrendeléseket kommunikációs munkákra.

Hadházy szerint a mostani bizonyítékok alapján már biztosan lehet tudni, hogy “Matolcsy Ádám használja a devizahitelesek vérén vásárolt luxus ingatlant”, majd hozzáteszi, hogy a néhány hét múlva esedékes országgyűlési választáson arról is dönteni kell: “jó-e nekünk, hogy Matolcsy Ádám egy kutatóközpontban lakik?”.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....