Nem akármilyen képet posztolt Schobert Norbi - Bagi Iván szeretne lefogyni és a fitnesz királyt kérte fel


Újabb sztárátalakulás vette kezdetét a napokban: Schobert Norbi ezúttal Bagi Iván humoristának segít a fogyásban, egyúttal egészsége helyreállításában.

Schobert Norbi segítségével szeretne fogyni Bagi Iván. A humorista összesen 25 kilótól szeretne megszabadulni, ám tíz éve hiába próbálkozik a dologgal. Elmondása szerint kissé szkeptikus, de már bele is kezdett az ún. Update-programba, amely reményei szerint megoldást jelenthet a magas vérnyomására is. Öt éve ugyanis hipertóniával küzd.

– A szüleim is magas vérnyomásosok voltak, szóval meglehet, hogy genetikai hajlamom van rá, de tény, hogy a súlyom sem éppen ideális, így vastagon benne van a pakliban, hogy a probléma ebből fakad. Tény, ami tény, 40 éves koromtól, vagyis öt éve vagyok hipertóniás. Azóta szedek gyógyszert, de mára már nincs az a mennyiség, ami segítene, így Norbihoz fordultam, aki szerencsére meghallotta a humorba csomagolt segélykiáltást és jelentkezett – mondta a Ripostnak Bagi Iván, aki már el is kezdte a Schobert Norbi által javasolt étrendet. Mindez azután történt, hogy a humorista maga is reagált a fitneszguru vágódisznós hasonlatára, amelyet sokan félreértettek.

– Konzultáltam Norbival, aztán el is kezdtem az általa javasolt étrendet enni. Kicsit szkeptikus vagyok, de sok ismerősöm mondta nekem, hogy a módszer működik, ha betartom a szabályokat, így reménykedem. Tíz éve próbálok lefogyni, de egy deka nem sok, annyi sem ment le rólam, szóval, ha Norbinak sikerül, akkor ő tényleg egy csodatevő manus – fogalmazott a humorista, aki a súlyvesztés folyamatát a közösségi oldalán is megosztja majd, ezzel buzdítva másokat is arra, hogy átálljanak az egészséges életmódra.

Mindkét fotó ma készült. Bagi Iván 100 kg, 45 éves. Én 71 kg és 50 éves. Úgy tűnik kb hasonló a magasságunk. Ivánnak...

Közzétette: Update LOW CARB – 2021. április 29., csütörtök






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....