Tóth Gabi úgy tudja, csak a neten kritizálják, a valódi életben mindenki szereti őt

Új dallal jelentkezik a Sztárban sztár leszek ítésze.

Tóth Gabi nyár végén még könnyek között adott interjút. Akkor arról beszélt, hogy szerinte, aki sír, arról a környezete azt gondolja, hogy gyenge, és ezt mint mondta, az “rosszakarói” kihasználják. Az énekesnő akkor visszavonulót fújt, de most visszatért, és mint állítja: erősebb, mint valaha.

Ebben az is segített neki, hogy az elmúlt időszakban visszavonult a közösségi médiától is. Illetve az is, hogy ott van naki a hite és a családja, amit sose tudnak tőle elvenni.

“Ki kell ebben tartanom, mert ez nagyon átsegített a nehézségeken. De ami a legfontosabb: a humor. Én magam is tudok jókat nevetni azokon a mémeken, amik születtek rólam, tehát nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Humorral és hittel minden nehézségen át tudunk menni”

– mondta Tóth Gabi a Tények Plusznak.

Tóth Gabi leszögezte azt is, hogy

“ne az előítéletekből alkossunk véleményt egy emberről, hanem jöjjünk el, és ha szeretnénk esélyt adni, hogy megismerjük, akkor találkozzunk személyesen. A csendnek is ez volt a lényege, és nekem a célom is ez legfőképpen, mert

a való életben negatív tapasztalatom nem volt az emberekkel, csak szeretetet kaptam”.

Az énekesnőt pálfordulása miatt került az elmúlt időszakban a figyelem központjába. Tóth Gabi ugyanis hirtelen keresztény lett, rengeteg kormánypárti eseményen lépett fel, vagy reklámozta azokat, sőt olyan is volt, hogy fideszes e-mail címről pattant vissza a stábjának írt levél.

Tóth Gabi mindvégig nem értette, miért kritizálják, vagy bántják.

Az énekesnő most új dalában írta ki egyébként az elmúlt időszak sérelmeit. Azt mondta, annak ellenére is, hogy gyűlölethadjárat indult ellene, legyőzhetetlennek érzi magát. A dal a Sztárban sztár leszek színpadán, december 4-én fog debütálni.









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....